Therese
APR
01
2011

 

Efter tävlingarna i söndags så stannade jag kvar i Kungsbacka till måndagen. Då åkte jag med bil och trailer ner till Flyinge. På em när jag var färdig där så åkte jag upp till Kungsbacka igen, hämtade en häst och åkte sedan hem till Hallstahammar. Så på lite mindre än ett dygn avverkade jag 105 mil körandes bil och trailer genom vårat avlånga land! Det blev många kaffestopp på vägen hem!

 

Det blev ett antal timmar och är man ensam så gäller det att skaffa sig sällskap i form av musik! Eftersom jag gillar det mesta i musikväg så har jag en hel del skivor i bilen. Det är tur, för det är inte alla gånger jag åker ensam och det gäller att välja musik så det passar resesällskapet!

 

Björn och jag har i stort sätt samma musiksmak. Det är en salig blandning av allt från Madonna till Eminem!

 

Ibland vill Björn lyssna på Limp Bizkit och det går jag med på till en viss gräns, efter några låtar räcker det för min del, lite för tung musik efter en stund. Istället vill jag kontra med Meatloaf. Björn brukar få nog av "köttfärslimpan" efter en stund, men det gäller att kompromissa!

 

När jag hade SAMBALOLEC kvar i mitt stall och hennes ägare Dick körde lastbilen på tävling så var vi helt eniga om en och samma musik - Michael Jackson! Då poppade vi så högt och vilt att vi nästan dansade "moonwalk" på instrumetbrädan under färden!

 

När pappa och mamma åker med på tävling, vilket oftast varit när det är långt iväg som till Falstebo och flyinge, då gäller det att välja musik med omsorg! Spelar jag för mycket Shakira eller U2 brukar pappa efter ett tag säga: "Stäng av den där skiten, jag vill höra motorljudet"!!!

 

Så när han kör då får jag plocka fram Elvis, The Corrs, The Boppers, Phil Collins eller Pavarotti!!! Ni kan ju tänka er, 9 timmar i lastbil med Pavarotti eller Paul Potts!

 

Men jag kan lova er att gränsen för vad till och med jag ville lyssna på, den kom när mamma hade en egen CD med sig. Musiken från kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop!!!!!!!


Läst 11706 ggr Kommentarer Kommentera

APR
01
2011

 

Prisutdelning i 130 klassen på söndagen där jag kom tvåa med ACINDO SB!

 

 

 

GINA och jag på väg in till tävlingsbanan

 

Therese och TIPTON

 

Björn och våra hundar i stallet

 

LUTRICIA fick en puss av mig!

CAHLUA på prisutdelnigen, hon kom sexa i 120 klassen.

 


Läst 12398 ggr Kommentarer Kommentera
Sida: första  föregående 1 2 3 Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Hästliv Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen
Arkiv