5 hästiga och personliga julklappar
 

5 hästiga och personliga julklappar

Listan Publicerad i 6/2021

Julen närmar sig och kanske vill du ge bort en riktigt fin och personlig present till någon som du tycker extra mycket om. Hippsons produktredaktör listar fem förslag.

Kräver prenumeration

Denna funktion är endast för betalande prenumeranter. Om du är prenumerant behöver du logga in.

Logga in
1. Målning av favorithästen eller stallhunden
En snygg poster på favoritdjuret är en personlig och rolig julklapp. Perfekt att inreda sadelkammaren med eller varför inte ditt eget sovrum? På nätet finns flera olika sidor där man själv laddar upp sitt favoritfoto och sedan väljer vilken typ av tavla man vill ha. Dessa alternativen kommer från The puppy poster och är handritade illustrationer som kostar från 699 kronor, men det finns både andra varianter och andra sidor. Sök på »Personlig poster« så kommer flera alternativ upp.

 

2. Snygga skyltar till gården
Julen är en perfekt tid att unna sig något extra. Som en snygg gårdsskylt eller varför inte en vacker häst att pryda stallväggen med? En gårdsskylt ger en snygg och klassisk inramning av gården. Detta exemplet är en smidesskylt i gammaldags stil på stolpe med skylten hängandes i kedjor. Den kommer från Trollsmedjan och priset ligger på 4 499 kronor.

 

3. Personliga s

Välj för att läsa vidare

Redan prenumerant?