Therese

Den här veckan är lite omkullkastad kan man säga! Malin är på semester, välbehövlig sådan, i värmen i Spanien, härligt! Njut nu om du läser det här!
Sen är det sjukstuga bland mina praktikanter. Tova som är här i vanliga fall tre dagar och Linn på onsdagar är båda sjuka, så tråkigt! Krya på er tjejer!
Det kastar omkull mina planer lite och jag får jobba på som en tok! Det fungerar, det kräver bara en viss minutplanering! Det är ett gäng hästar att fodra, tolv boxar att mocka, hästar ut och in från hagar, tio hästar att rida och tre treåringar att jobba! Har inte problem med sysselsättningen iallafall! Tur att det är fint väder, det går mot vår och jag älskar mina hästar!!!
Nu ska jag sova, hörs här imorgon och på instagram: theresetettenyman
ps, hann inte med Instagram idag, hade fullt upp, ska klämma in en bild här och där imorgon!

Motivationsbild, mina fina hästar på tävling! LOVELY och CASH FLOW!
Foto Michael Sundin


Läst 16309 ggr Kommentarer Kommentera

Min D-ponny STEFFE har nu gjort tävlingsdebut tillsammans med min elev Maja! Det var även tävlingsdebut för Maja på riktig tävling! De har varit ut på några pay n jumps nu i vinter och i lördags så var det riktig tävling.
De hoppade först en 70 cm klass, och debuten blev en felfri runda!!!! Så duktiga!!!

I 80 cm klassen så pep STEFFE på sidan av första hindret, Maja redde upp det, började om och hoppade banan felfritt! Så fyra fel för en "vägran"
Ett bra resultat för en gemensam tävlingspremiär och vi ser fram emot kommande tävlingar nu i vår!

STEFFE som heter SURVIVOR är sex år gammal. Han är efter C-ponnyhingsten Gasque och mamman är storhäst efter Acacio-Fullblod. Uppfödd av Eva Lund och jag köpte honom när han var tre år.

Tack Mikael Sundin för de fina hoppbilderna!

Första rosetten!!! Jag är så stolt över den här lilla tjejen Maja, vilken utveckling hon har gjort sedan hon började träna hos mig för lite mer än två år sedan!


Läst 16098 ggr Kommentarer Kommentera

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.