Therese
JUN
01
2013

Första juni idag och det är verkligen sommar på riktigt! Det trodde man aldrig i vintras. Skojade och sa här om dagen att det tar nog hela sommaren att återhämta sig från vintern som var, då är det vinter igen lagom tills man kommit ikapp. Nej så illa är det inte!


Nu njuter jag och alla vi andra av det underbara vädret vi har.


Red ut på CASH FLOW i förrgår kväll, det var helt ljuvligt! En magisk sommarkväll som gjorde att livet förlängdes med flera år! Det var sen kväll efter regnet som kom på eftermiddagen. Grönskan som är i full gång med alla löv och blommor. Alla dofter som kommer mot en när man rider längs vägarna, genom skogen och över fälten. Det känns som att rida i ett kryddskåp! Jag njöt i fulla drag. Var tvungen att stanna upp och göra halt, bara dra in all ljuvlighet i lungorna.
Lagom värme och så hördes göken som hoade från skogen. MAGISKT!



Jag älskar den svenska sommaren när den är som den är nu, just här och nu!

Läst 12927 ggr Kommentarer Kommentera

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.