Therese
JAN
18
2011

 

I förrgår kväll hade jag bjudit hem hästägare, sponsorer, hovslagaren, veterinären, supporters och familjen på middag! Det är roligt att samla hela gänget och umgås och fira det framgångsrika året 2010!

 

Vi hade jättetrevligt och det var så roligt att alla fick träffas på samma gång. Jag hade gjort en tipspromenad som alla fick börja med. Sedan åt vi Italiensk buffe som Anne och Marie lagade. Fantastiskt gott!!! Vilka goda grejer de bjöd på!

 

Vi var 25 personer och det var:

 

Mamma, pappa, min bror Alexander och syster Ellinore.

 

Towe, Isabell och ¨Johanna-mina fantastiska stalltjejer!

 

Björn Andersson: Hingsthållare, driver Gurresta seminstation, hästägare och uppfödare till LUTRICIA MC NEAL, MIMOOSA. Äger LAGANA. Uppfödare till CAHLUA, AMOORINA och CAMOMILL. Ägde hingsten LOOPING.

 

Eva Manlig: Uppfödare och ägare till LUTRICIA MC NEAL, MIMOOSA, CAHLUA. Uppfödare till CAMOMILL, AMOORINA. Äger LAGANA. Ägde hingsten LOOPING tillsammans med Björn.

 

Helene Lindroth: Uppfödare och ägare av EROZ. Äger AMOORINA.

 

Jeanette och Dick Lehmbeck: Uppfödare och ägare till SAMBALOLEC (som vi nu sålt)

 

Annette och Lasse Sundqvist: Ägde CAMOMILL som jag red förut.

 

Berit Malmberg: Tack vare Berit som jag har mitt sammarbete med Björn och Eva och de fina hästarna.

 

Sara Wallgren: Vår husveterinär!

 

Henrik Söderström: Vår hovslagare!

 

Jörgen och Camilla Carlström: Driver Ramsjö gård och Equi Rehab.

 

Gudrun Holm-Ström: Driver Strömsholms Sadelmakeri ridsportbutik.

 

Marie Lundmark: Lagade den underbart goda maten, sambo med Tomas Torgersen som äger ARCHI och TIPTON.

 

Anne: Lagade den goda maten tillsammans med Marie! Uppfödare och ägare till GAZZA.

 

Björn och jag, kvällens värdpar!!!!

 

Tack alla för en underbar kväll med mycket skratt!!!!


Läst 18074 ggr Kommentarer Kommentera
JAN
15
2011

 

Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni?! Nu kommer min årskrönika för 2010!

 

Det var ett händelserikt år på många vis, och mitt bästa tävlingsår!

 

2010 började precis som detta år gjort, kallt och massor av snö! Tur att det går att rida i snön, bra träning för hästarna. Många resor till ridhuset på Rocklunda för hoppträning med alla hästar.

Jag började tävla för min "nygamla" klubb VÄSTERÅS RYTTARSÄLLSKAP efter tre roliga år i Salaortens Ryttarförening.

 

Björn fixade sitt lastbilskort så han kunde köra oss på alla tävlingar...om han bara vetat vad det innebar att skaffa det där C-kortet!!!

Första tävlingen var på Hamre i Västerås med LAGANA och LUTRICIA MC NEAL. LAGANA var felfri och placerad i 135, även i lilla rundans final i 140.

Efter den tävlingen blev det Grevagårdens elittävling med samma två hästar igen. Lite stolpe ut helg men helt ok. Väldigt kallt och Björn fick anta rollen som "ElBjörn" och fixa strömmen som gick hela tiden. Slutade med att han och den "riktiga" elkillen kopplade om alla dieselagregat så vi hade värme hela dygnet och inte vaknade som "ispinnar"!

Sista helgen i februari åkte Johanna, Björn och jag till Göteborg Horse Show, börjar bli en trevlig tradition! När man kommer hem efter den helgen är man alltid full med inspiration att träna vidare i kylan, det behövs!

 

Årets första meeting var första helgen i mars i Ljungby. Hade med LAGANA, ACINDO SB, SAMBALOLEC och alla hästarna hoppade bra och hade med sig pris hem. ACINDO SB debuterade felfritt i 130!!!

 

Pernilla och hennes häst åkte med oss till Ljungby, vi hade så roligt!

Sedan var det dags för tävling i Botkyrka med sex hästar och det var årets första för CAHLUA, GINA, GILDA, AMOORINA. ACINDO var med och hoppade felfritt i både 120 och 130, LUTRICIA var felfri och fyra i 130!

 

Träningen av treåringarna inför treårstestet var igång ordentligt och Jessica var här i mars på långpraktik, duktig tjej!

I mitten av mars var det första omgången av elitallsvenskan och div 1. Jag hoppade LAGANA i elitlaget felfritt, laget kom på femte plats. Även div 1 laget kom femma på söndagen, där red jag SAMBALOLEC. Hade även med unghästarna på söndagen till enköping och red kringklasserna och de tog pris i fem av sex starter!

Tränade hela vintern och våren för Anita Sande och Pether Markne, bra tränare, tack för er hjälp!

I april kunde vi börja rida ute på allvar igen, snön försvann förvånansvärt fort! Tävlade en mindra tävling i Jälla med unghästarna.

 

Ett riktigt vårtecken är Gävles meeting i april! Åkte dit med tre hästar och de gick bra. LAGANA var placerad i 130, 140 och 150!!!

Sista helgen i april var det finalhelg i elitallsvenskan. Jag red LUTRICIA i laget båda dagarna. Felfri första dagen och ett ner andra dagen. Laget kvalade inte till Strömsholm, men är kvar i elitserien!

Maj månad var plötsligt här och då börjar tävlingarna på allvar känns det som med utomhussäsongen. Tävlingarna avlöser varandra varje helg!

 

Första tävlingen var på Rocklunda, Västerås-hemmabanan!

 

Alla hästar hoppade bra och LAGANA vann 130 klassen! Mina fyraåringar LOOPEZ SB, LOOKINA SB, och CARLINA SB gjorde tävlingsdebut med fina rundor, felfritt eller ett nedslag.

Treåringarna hade sitt examensprov-treårstestet! EROZ och CERIA fick varsitt hoppdiplom! Jättekul!

Dalahoppet var nästa stora tävling som varade i fyra dagar. Det regnade mycket men banan höll jättebra även om det var blött. CAHLUA, LAGANA, LUTRICIA MC NEAL, GINA och ACINDO SB var med. Alla hoppade bra. CAHLUA var tvåa i en klass och debuterade sedan 130 med ett nedslag. LUTRICIA och LAGANA var placerade i 140 klasserna.

Dalahoppet är helt klart en av mina favorite tävlingar, vet inte hur många år på raken jag varit där och tävlat?

 

Helgen efter var det Norrköping Horse and Pony show. Dit åkte LAGANA, LUTRICIA, ACINDO, GINA, AMOORINA och SAMBALOLEC.

 

LUTRICIA var felfri och trea i 140 klassen på lördagen. Både hon och LAGANA kvalade till stora rundans final. LAGANA var felfri i grundomgången. I omhoppningen ville jag vinna och red snäva svängar, så snäva att jag drog i knät i ett STORT kantigt, hårt, tungt hinderstöd så jag fick avbryta och skritta ut med blodet rinnandes från knäskålen, trasiga ridbyxor och tårar av besvikelse! Så kan det gå...

Det var även sorg förra året då min lilla mormor gick bort 88 år gammal.

 

Det vändes i lycka då RANTADOU är konstaterad dräktig med COHIBA!

 

I juni var det dags för Strömsholmtävlingen med LAGANA och LUTRICIA. Båda hoppade bra och kvalade in till varsin final! LAGANA gick stora Grand Prix klassen och LUTRICIA lilla rundans final. Så roligt!

Årets resultatmässigt bästa tävling var helt klart ÅRSTA-RUNSTEN!

LAGANA var dubbelnolla och kom tvåa i stora Grand Prix klassen. LUTRICIA var dubbelnolla och tvåa i 140 derbyt!!!

Unghästarna CAHLUA, GINA, ACINDO, AMOORINA åkte helgen därefter till Gagnef i Dalarna och tävlade. CAHLUA kom tvåa i en klass (började bli mycket blåa rosetter), AMOORINA, GINA och ACINDO gick jättebra i 130 klasserna.

Midsommar firade Björn och jag i Norge, Drammen *** på min första internationella tävling. Hade med LAGANA och LUTRICIA. Båda hästarna hade med sig varsin placering hem-jättekul!!! Det var riktigt roligt att tävla i Drammen.

Veckan före midsommar körde vi in vårat hö. Mamma och pappa gör ett jättejobb med att få in alla 180 storbalar fint hö! Vi hann precis färdigt i tid för att åka till Falsterbo med ACINDO och tävla i Scandinavian Open! Där nere blev det även en del semester runt i skåne, mamma och pappa hade med sina motorcyklar i hästlastbilen!

 

SAMBALOLEC blev såld i juli. Hon var en riktigt rolig tävlingshäst och tillsammans tävlade vi till och med i Globen.

I slutet av Juli åkte vi till Gislaved-Anderstorp och tävlade med sex hästar. LAGANA vann 140 klassen, dessutom på Isabells födelsedag!!! GINA utmärkte sig också denna helg genom sin fantastiska hoppning!

 

En veckas semeter till Finland/Österbotten blev det också-så härligt och roligt att träffa alla vänner i Blaxnäs!

Tillbaks hemma och tävling i Avesta. Där kom GINA tvåa, CAHLUA trea och LUTRICIA femma i 130 klassen!!!

Sedan var det augusti och årets största tävling. SM utomhus i Stockholm! LAGANA var tvåa i första klassen hon gick, 135. Kvalade sedan till FINALEN i SM:et, som var mitt stora mål 2010! Vi slutade totalt efter tre omgångar på fjortonde plats.

 

LUTRICIA kvalade till finalen i Drottningens pris och gick även Stockholm derby.

 

Till SM:et fick jag mina fina "guldstövlar" av min sponsor Gudrun på Strömsholms Sadelmakeri. Tack så mycket!!!!

Tävlade i Västervik efter SM med LAGANA och LUTRICIA. Den tävlingen kommer jag aldrig glömma! Inte för resultaten, utan av en helt annan anledning. När vi kommer fram till tävlingen på kvällen och jag öppnat mitt tävlingsskåp så upptäcker jag att sadlarna är kvar hemma!!!! Panik!!!! Slutar med att mina snälla syskon Ellinore och Alexander åker ner till Västervik mitt i natten, kommer fram kl 3:30, lämnar av sadlarna, tar en snabbfika och vänder hemmåt igen!!! En resa på nästan 50 mil mitt i natten!!! LAGANA kom trea i 140 klassen och hade fyra fel i Grand Prix.

Vi tvättade och målade även om stallen här hemma. Nu är det grått och vitt, så fint!

 

I slutet av augusti var det tävling i Köping. Där blev det två blåa rosetter till i samlingen! AMOORINA var tvåa i 120, LUTRICIA i 130, där CAHLUA kom femma. Distriktsmästerskapet för Västmanland ingick i den tävlingen och där vann LUTRICIA och jag GULD!!!

I köping tävlade jag även en ny häst, fyraårige ARCHI. Han var felfri i sin tävlingsdebut!

 

På en träning för Pether Markne blev LAGANA dålig. Det visade sig när vi kom till djursjukhuset att hon hade fått en blodpropp i bakbenet! Så otäckt! Hon repade sig snabbt efter den i alla fall och kunde tävla i september. Hon missade tyvärr Gävle Summer Horse Show. Dit åkte jag med LUTRICIA, GINA, CAHLUA, ARCHI, ACINDO, AMOORINA,. Alla hästar hade pris med sig hem! Bäst den helgen var GINA som kvalade in till sexårsfinalen, hoppade felfritt och kom tvåa!!!! (Blå rosett igen...)

Jag var med och red på en clinic som Maria Gretzer hade på Strömsholm. Den handlade om hur man skulle förbereda sin fyraåring för fyraårschampionatet. Jag red CARLINA SB (Cardento-Cortez)

Hemmatävling på Rocklunda igen i September-blev en riktig kanontävling!!! Fyraåringarna hoppade felfritt, ARCHI kavalade till semifinalen i fyraårschampionatet. ACINDO kom trea i 120 första gången jag red henne mot klockan. LUTRICIA, GINA och CAHLUA gick derbyt i 130. LUTRICIA VANN!!!! GINA kom fyra och CAHLUA hade ett ynka pet-vilka hästar!!!

Första inomhustävlingen var på Strömsholm. Hästarna hoppade bra och bäst var ARCHI som kvalade från semifinalen till den stora finalen i fyraårschampionatet på Flyinge som gick senare i oktober.

 

Jag åkte till Jönköping första helgen i oktober och sedan Strömsholms elittävling. Där hoppade LAGANA fantastiskt bra i 140 på fredagskvällen och kom fyra! Dagen efter skadade hon sig tyvärr på framhoppningen till 150 klassen. Hon sparkade sig själv i något språng så hon fick en blödning i gaffelbandsfästet :-(

 

Det blev tävling i Kumla med några hästar. GINA kom där tvåa i 130!

 

Breeders och Flyinge var den stora tävlingen i oktober. Åkte dit med ACINDO och ARCHI. Båda hästarna presterade bra resultat men det blev inga toppplaceringar, men en erfarenhet rikare!

ACINDO tog revansch på sig själv direkt första tävlingen efter Breeders. Hon vann 120 klassen på Hamre!!! Där var även GINA och CAHLUA placerade. CAHLUA kom sedan tvåa (har ni läst det förut kanske?!) i 130 klassen!

Södertälje blev tävlingen efter Hamre. Hästarna hoppade fortsatt bra och placerade sig igen, ACINDO var bäst med en tredje plats i 120!

 

Årets sista tävling var I Heby. Cär kom CAHLUA trea i 120, ACINDO och GINA placerade sig också.

Jag avslutade året med att åka till Globen och jobba på Stockholm Horse Show. Det var så roligt! Byggde hinder och var arab i showen!

Det bästa på årets slut var att LAGANA friskförklarades och kunde sättas igång lite långsamt igen!

 

Det var ett otroligt händelserikt år, nästan otroligt att det hänt så mycket!!!!

 

Här kommer några "Årets":

 

Årets resultat: LAGANAS dubbelnolla och andraplats i Årsta-Runsten GRAND PRIX!

 

Årets mesta: Blåa rosetter- 12 gånger blev jag tvåa!!!

 

Årets näst mesta: Gula rosetter, tio gånger kom jag trea!!!

 

Årets roligaste: Har aldrig skrattat så mycket som på tävlingen i Ljungby,vi hade så roligt!

 

Årets bästa: Björn!!! Han är den bästa sambo man kan ha!!! Tänk att det finns någon som han!

 

Årets värsta: När LAGANA fick blodproppen i benet, så dålig hon var...

 

Årets besvikelse: Tänker jag inte gå in på här, men har nog aldrig varit så besviken på någon som då.

Årets smärta: När jag smällde knät i det stora tunga hinderstödet i Norrköpings final...

 

Årets gulligaste: Mina söta små hundar som alltid är glada!

Årets bäst tävling: Årsta Runsten! Tvåa i Grand prix och derbyt!

 

Årets runda: LAGANAS 140 runda i Strömsholm i Oktober, allt stämmde till 100 %

 

Årets "Blackout": När jag missade hinder nr nio i finalen med LAGANA i Gislaved, trodde jag var felfri...

 

Årets upplevelse: Strömsholms Grand prix, att gå in där och hoppa runt med sådan glädje och det kändes enkelt!

 

Årets upplevelse nr 2: SM-Finalen!

 

Årets antal: Tävlings starterna, 346 ggr har jag hört "varsågod och rid", allt från lokal unghästtävling till elittävling och SM!

 

Tack till mitt härliga Team av hästägare, hästskötare, mamma, pappa, Björn, sponsorer, vänner Tack för ett underbart 2010, nu ser vi framåt på 2011!!!!


Läst 23093 ggr Kommentarer Kommentera
JAN
12
2011

 

Det är riktigt bra här i Vemdalen!

 

Vi bor i en stuga i backen, så på morgonen är det bara att spänna på skidorna utanför dörren och glida ner till liften!

 

Massor med snö, lite folk, ingen kö till liftarna och igår hittade vi en svart pist som det fortfarande var näst intill nypistat i kl 14!!! Så ni kan tänka er hur bra det är här?!!!

 

Var till Björnrike igår och åkte det sprillans nya sittliften- Grizzly express. 2 km lång, scandinaviens snabbaste, tar mindre än 6 min till toppen. Där finns det två helt nya pister, en röd och en svart/röd, 2 km långa-underbart!!! Där åkte vi tills det brännde i låren-fullt ös!

 

Min bror Alexander och jag på Björnrikets topp!

 


Läst 16426 ggr Kommentarer Kommentera

 

Nu sitter jag i en fjällstuga i Vemdalen och bloggar, har semester!!! Björn, min bror Alexander och jag är här och ska åka skidor tills på fredag. Nice tycker jag! Fin stuga i backen och lagom kallt.

 

Hela vägen hit upp med undantag för stoppet i Mora så sov jag! Björn, Alexander och jag brukar åka på semester tillsammans och min bror sa såhär: I bilen på väg till Sälen=Tette sov, i bilen på väg till Ramundberget=Tette sov, i bilen till Finland/Blaxnäs=Tette sov, i bilen till Vemdalen=Tette sov: Betyder att det måste vara hårt att vara hästtjej!!!! Så rätt han har!!!

 

 

Hästarna hemma har jobbat på bra och i lördags så var vi till ridhuset och hoppade GAZZA, LADY LOVE SB, RETZINA Q, AMOORINA, LOOKINA SB, EROZ och GEORGE.

 

GEORGE är en fin fyraårig häst efter Corlensky G som jag hoppar åt ägaren. Han var så duktig och hoppade en liten bana!

 

GAZZA och LADY LOVE var med och hoppades uppsuttna för första gången. Båda två var jätteduktiga!!! Ser lovande ut redan nu!

 

EROZ är cool som vanligt, gör sitt jobb. Hoppade nu en liten bana för första gången-Kul!

 

Även RETZINA Q hoppade bana för första gången, vilka duktiga fyraåringar! Det är bara början av Januari och de är inte hoppade många gånger.

 

LOOKINA SB och AMOORINA var draghjälp år "gröningarna" med Towe och Johanna på ryggen. De fick sedan avsluta och hoppa banan på högre höjd och både LOOKINA SB och AMOORINA gjorde det bra, med bra ridning från tjejerna.

 

Härligt väder har det varit hemma när vi ridit ut de andra hästarna.

 

Tack Tomas, Johanna, Issa och Towe för att ni sköter hästarna så jag får lite semester!!!

 

Tomas och TIPTON


Läst 19463 ggr Kommentarer Kommentera

 

...nu får det snart räcka med snö! Man ser hästarna pulsar runt i sina hagar med snö över knäna, de får verkligen träning så här års! Som att rida cavaletti hela tiden!

 

Igår var det snöoväder som gjorde att vi inte red alls. Jobbade med inridningshästarna och fixade stallet, så vi var klara med allt redan kl 17, lyx! Då var det bara kvällsfodringen kvar senare.

 

Vår hovslagare Henrik var här och verkade en unghäst och skodde några hästar.

 

Vi har inte hunnit jobba mycket alls med LORD LOOP och LADY LOOP som ska ridas in. De har haft sadel och träns i boxen två ggr före igår. Så igår fick de lära sig en hel del. Sadlade och tränsade dem och så tog Tomas ut och longerade båda, de lärde sig med en gång, travade runt honom i båda varven, jätteduktiga!

 

 

Johanna hängde sedan på båda två för första gången och det gick så bra så hon kunde till och med ha foten i stigbygeln och Tomas ledde runt dem flera vara i hagen! Så duktiga och så coola!!!!

 

Gillar Johannas facebookstatus senare på kvällen: "Då har jag blivit "hängd" som Tomas och Tette säger, på tre småttingar idag. Har lite träningsvärk i armar och nypor, men det är bara att hålla i sig!"

 


Läst 18012 ggr Kommentarer Kommentera

 

Det känns som ett lyckorus i kroppen, jag är så glad! Har hoppat sju av hästarna idag och de var så fina! Underbart att ha så här fina hästar att jobba med varje dag.

 

Lastade in CAHLUA, GINA, ACINDO SB, TIP TON, SAN DIEGO, LOOPEZ SB och LUTRICIA MC NEAL och åkte till ridhuset vid lilla Åskebro och hopptränade. För ACINDO, GINA, LUTRICIA, CAHLUA var det första hoppträningen efter vintervilan. De har vilat sig i kanonform känns det som, hur är det möjligt?!

Erik och Rosanna tränade också för Tomas, och han byggde upp en riktigt bra övning.

 

Började med att värma upp genom att hoppa en upphöjd bom med bommar före och efter på marken på volt. Nyttigt för att få hästarna runt skänkeln och runda och fina i sidorna. Sedan hade vi en rak studs med fyra hinder, samt enkelhinder på raka och böjda linjer som sedan blev två olika banor.

CAHLUA värmer upp på volten.

GINA värmer upp.

CAHLUA i studs-serien.

ACINDO hoppar studs.

Issa värmer upp GINA åt mig. Det går fort att hoppa sju hästar när man har bra medhjälpare som kan sadla upp, lasta om och även jogga igång dem. Annars skulle det ta tid!

Tomas värmer upp LOOPEZ SB och jag hoppar GINA.

GINA hoppar. (ursäkta suddiga bilder, men bättre än inga bilder alls)

CAHLUA var pigg och glad att få hoppa, precis som alla andra! Vilka härlig hästar jag har i mitt stall nu!

Issa rider fram ACINDO SB.

Towe och CAHLUA.

TIP TON ska hoppa. Fin häst, hoppar som bara den!

SAN DIEGO

LOOPEZ har utvecklats fint. Hon hoppar bra, är klok i sin hoppning och vet vart hon har sina hovar.

Tur att LUTRICIA är så snäll så man kan höja hinder utan problem!

Tack Towe, Issa och Tomas- det här gjorde vi bra!

 


Läst 21733 ggr Kommentarer Kommentera
JAN
03
2011

Nu är det full fart i stallet igen efter nyårsfirandet!

 

Igår red vi sexton hästar längs mormorsrundan, idag har tio hästar konditionsgalopperat, fyra hästar gått m-rundan, en inridningshäst jobbad och ytterligare en riden i linan samt att LAGANA har fått galoppera idag= LYCKA!!!! Henne rider jag ut själv på, annars är hon mer uppe i luften än på backen!!!

 

 

På väg att rida mormorsrundan! Från vänster: Tette/CAHLUA, Towe/AMOORINA, Tomas/TIPTON, Issa/RETZINA Q

 

 

Samma gäng, RETZINA Q närmast i bild.

 

 

Nästa gäng som precis gått hela rundan, från vänster: Issa/LADY LOVE SB, Towe/EROZ, Tette/LOOPEZ SB, Tomas/CARLINA SB

 

 

EROZ och Towe, efter dem kommer Issa/LADY LOVE SB Och Tomas på CARLINA SB.

 

 

Samma gäng som snart ska ut på fältet i full galopp!!!!

 

 

EROZ/Towe ligger före CARLINA SB/Tomas och LADY LOVE SB/Issa kommer efter...

 

 

Härligt att galoppera!

 

 

LADY LOVE SB och Issa!

 

 

Visst ser det kul ut??? Tur att LOOPEZ SB som jag galopperade på är så snäll så jag kan fotografera samtidigt!!!

 

 

Sedan red jag LAGANA och Tomas hade LUTRICIA MC NEAL, vi ser riktigt glada ut!

 

 

Issa red SAN DIEGO, Tomas hade som sagt LUTRICIA.

 

 

Sista gänget var Towe/GINA, Issa/GAZZA...

 

 

...och jag som red ACINDO SB!

 

 

Idag har vi konditionsgalopperat tio hästar. Här är det CAHLUAS öron som är spettsade framåt, hästarna tycker om att galoppera i snön.

 

Vi har ett stort fält som vi galopperara på. Det är perfekt för det är helt rektangulärt. Vi körde 2,5 varv med de äldre hästarna åt båda håll idag, när de är fullt igång kör vi fyra. De tre som har blivit fem år nu: LOOPEZ SB, LOOKINA SB och CARLINA SB fick gå 1,5 varv åt båda håll, de är inte så vana ännu. Nyttigt att de får galoppera på ordentligt i intervaller, det bygger kondition och styrka.

 

Imorgon har de nyblivna fyraåringarna vilodag, de andra ska trimmas på marken (dressyr kallas det!), inridningshästarna jobbar på!

 


Läst 21609 ggr Kommentarer Kommentera

Gott Nytt År alla, nu är det 2011. Igår och idag har hästarna vilat och vi har firat nyår! Är det någon kväll på året man ska fira ordentligt är det på nyårsafton tycker jag!

 

Festen var på Thotta villan på Strömsholm. 50 personer, både hästfolk och "vanligt folk"!!! Trerätters god middag och disco, fyrverkerier och champagne.

 

Tog mig tid och åkte i till Västerås och shoppade klänning, skor och gick till frissan! Håruppsättning och makeup, hur kul som helst!

 

Malin, frisören som gjorde mitt hår fint!

 

Shoppadeskor på Bianco....

 

...så coola!

 

Kaffe Latte innan det var dags att svira om.

 

Fest!!!!!

 

Liza, jag och Marie!!!

 

GOTT NYTT ÅR!!!!

 


Läst 20824 ggr Kommentarer Kommentera

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.